1.viteza mare de imprimare pe numeroase tipuri de consumabile;
2.capacitate de utilizare a riboanelor lungi, de 300 m, pentru economii de costuri;
3.carcasa detasabila, mecanismul de imprimare poate fi inclus in incinte personalizate;
4.dimensiuni reduse, care permite instalarea in orice locatie,
5.recunoaste mai multe limbaje de imprimare, deci poate inlocui fara probleme dispozitive deja folosite, indiferent de producator;

TSC TE200 este proiectata si construita sa ofere cantitati mari de consumabile tiparite la cea mai inalta calitate posibila, in locatii cu conditii dificile (praf, umiditate, temperaturi foarte scazute sau foarte ridicate). Se poate utiliza orice tip de ribon disponibil,indiferent de dimendiuni. Spatiul interior permite utilizarea rolelor cu diametru exterior de 130 mm, insa motorul este suficient de puternic incat sa poata fi folosite role cu diametru de 200 mm, montate pe suport extern optional. Imprimanta este echipata cu senzor optic, ceea ce ajuta la printarea unei game variate de consumabile.

Capul de imprimare si rola presoare se pot schimba pe loc. Carcasa este detasabila, ceea ce face posibila utilizarea mecanismului de imprimare in sisteme create pentru cerinte speciale, de exemplu: info-chioscuri, aplicatoare pentru etichete mici, ansambluri de imprimare bi-color la cerere sau de imprimare pe doua fete.

eMAG Marketplace