Cantar Elicom cu calcul de pret cu brat S200L

64900 lei (TVA inclus)

Aceasta marca de cantare se remarca printr-un foarte bun raport calitate-pret!
Ele pot functiona pana la 30 de zile cu o singura incarcare, multumita implementarii unui mod de veghe inteligent, caracterizat printr-un consum foarte mic de energie, din care se iese automat la apasarea oricarei taste. De asemenea, dispun de tastatura senzitiva care este acoperita cu o membrana rezistenta la apa, iar platanul este realizat din otel inoxidabil.

Cantarele S200 sunt disponibile in doua variante, alb si negru si cu un singur interval sau cu doua intervale, cel din urma model avand avantajul unei diviziuni mai mici.  Capacitatea maxima de cantarire variaza de la 3 la 30 de kilograme, in functie de model.
Modelul S200-L se remarca prin faptul ca este robust, compact si usor, si, in plus fata de S200-B, este echipat cu un afisaj vertical mai vizibil pentru client. Aceste calitati il recomanda drept cea mai buna alegere pentru magazinele mici si pentru piete, dat fiind modul extrem de usor de utilizare si fiabilitatea sa dovedita in timp.
Cantarele din gama S200 sunt echipate de asemenea cu o interfata RS232 care permite conectarea la sisteme de calcul sau la case de marcat.

Azi primele 10 comenzi cantare au Transport Gratuit. Oferta expira in

Cantar Elicom cu calcul de pret cu brat S200L

64900 lei (TVA inclus)

Poti comanda si la 0372-765-938 sau oricand pe
WhatsApp chat
Au ramas doar 2 cantare cu transport gratuit.