CANTAR PLATFORMA ELICOM seria E

1.52800 lei2.64500 lei (TVA inclus)

Cantarele platforma Elicom din Seria E au fost proiectate modular si sunt destinate utilizarii atat in mediul comercial cat si in cel industrial, oferind un maximum de flexibilitate. Sunt recomandate in diferite unitati de productie, uz industrial general, comert en-gros, centre de colectare, unitati mobile.
Aceste cantare pot fi utilizate atat pe bancuri de lucru cat si la nivelul solului sau in interiorul vehiculelor, iar bratul poate fi inlaturat pentru montarea blocului indicator in alt loc, cum ar fi pe perete sau pe o tejghea etc..
Toate cantarele platforma pot fi dotate cu mijloace specifice de comunicare, in conformitate cu necesitatile impuse de mediul sau domeniul de utilizare, de exemplu module de automatizare 4…20mA, module ethernet, memorie suplimentara, ceas in timp real cu alimentare proprie sau cu acumulator pentru utilizare autonoma de lunga durata.
Cantarele platforma din Seria E imprumuta caracteristicile blocurilor indicatoare cu care sunt dotate, astfel ca pot fi utilizate in aplicatii complexe, putand emite bon de cantar, de exemplu.

Azi primele 10 comenzi cantare au Transport Gratuit. Oferta expira in

Golește
CANTAR PLATFORMA ELICOM seria E
Poti comanda si la 0372-765-938 sau oricand pe
WhatsApp chat
Au ramas doar 2 cantare cu transport gratuit.
SKU: Nu se aplică Categorii: ,