Case de Marcat Fixe/Portabile cu Jurnal Electronic ZIT B30

81900 lei 59900 lei (TVA inclus)

Oferta Speciala azi duminică 18 aprilie : PRET REDUS : Oferta expira dupa primele 10 comenzi online sau in

Casa de marcat fixa/portabila cu jurnal electronic ZIT B30 este o casa rapida, compatibila cu orice sistem de gestiune de pe piata, recomandabila magazinelor cu vad comercial ridicat!
Adaptata noii legislatii ANAF, se poate transmite raportul XML lunar direct catre contabil iar pe mail raportul zilnic Z direct catre manager!

Este dotata cu multiple interfete de comunicare : microUSB, Wi-Fi, Bluetooth, GPRS ( 3G / 4G), RS232 pentru conexiunea cu sertarul de bani, cititorul de coduri de bare si cantarul electronic.

Imprimanta termica Easyload este foarte usor de utilizat, schimbarea rolei de hartie se face prin simpla introducere a rolei in spatiul dedicat.

Este dotata cu acumulator Li-ion, se poate incarca cu orice tip de baterie externa pentru telefon sau direct de la portul USB al masinii/laptop.

Vezi descriere completa mai jos.

Gratuit fiscalizarea casei de marcat la sediul firmei noastre (Bucuresti si Ilfov) si in toata tara prin partenerii nostri.

Aveti nevoie de ajutor in alegerea casei de marcat ? Va ajutam. Avem 15 ani experienta.

 

 

Comanda fara grija si nu rata reducerea. Nu expediem imediat. Te contactam si ne asiguram ca se potriveste afacerii tale.
Case de Marcat Fixe/Portabile cu Jurnal Electronic ZIT B30

81900 lei 59900 lei (TVA inclus)

Poti comanda si la 0372-765-938 sau oricand pe
WhatsApp chat