Cititor coduri de bare Datalogic QuickScan Lite QW2400 conexiune USB

49800 lei (TVA inclus)

Datalogic QuickScan Lite QW2400 este un scaner entry-level creat special pentru citirea codurilor 1D lungi si trunchiate dar si a codurilor 2D mari, de la o distanta mai mica. QW2400 are un camp extins de vizualizare ce poate captura codurile de la o distanta nominala, utilizand diferite unghiuri.
QuickScan Lite QW2400 este mic, are o greutate redusa iar design-ul ergonomic permite utilizarea cu usurinta a cititorului in operatiunile zilnice. QW2400 poate scana cele mai populare coduri de bare 1D si 2D indiferent daca acestea sunt printate sau afisate pe un dispozitiv mobil. Iluminarea alba si punctul de vizibilitate albastru ofera un sistem vizibil si clar de tintire ce nu afecteaza retina utilizatorilor.

Principalele caracteristici ale cititorului de coduri de bare Datalogic QuickScan Lite QW2400 sunt urmatoarele:

✔Camp de scanare extins si tehnologie Green Spot;
✔Interfata USB;
✔Performanta ridicata in scanarea codurilor afisate pe dispozitive mobile;
✔Factor de protectie IP42 si rezistenta impotriva caderilor de la 1,5 m.

 

Scannerul de coduri de bare Datalogic QW2400 este dotat cu tehnologia „Green Spot”, o tehnologie certificata Datalogic pentru feedback pozitiv direct pe codul de bare citit. Cand scannerul este in modulul Stand, Green Spot-ul ramane pornit pentru a arata operatorului unde sa pozitioneze codul de bare pentru o citire rapida si intuituva.

Tehologia Green Spot se dovedeste a fi foarte utila in mediile zgomotoase unde operatorul sesizeaza cu dificultate sunetul ce confirma citirea cu succes a unui cod de bare.

Datalogic QuickScan Lite QW2400 – QW2400 poate fi utilizat in urmatoarele domenii:

✔Retail
✔Industrie usoara
✔Sistemul financiar-bancar
✔Procesarea documentelor

 

QuickScan Lite QW2400 este un cititor de coduri de bare de dimensiuni reduse ce ofera o performanta de scanare excelenta. Cititorul dispune de un imager 2D, interfata USB si tehnologie Green Spot.

Pachetul include: cititor de coduri de bare Datalogic QuickScan Lite QW2400, cablu USB drept cu lungime de 2 m si stand.

Cititor coduri de bare Datalogic QuickScan Lite QW2400 conexiune USB

49800 lei (TVA inclus)

Poti comanda si la 0372-765-938 sau oricand pe
WhatsApp chat