TRANSPALET CU CANTAR

7.69900 lei8.09900 lei (TVA inclus)

Transpaletul cu cantar reprezinta o solutie ingenioasa si economica pentru orice aplicatie industriala si comerciala care opereaza cu cantitati mari de marfuri paletizate ce necesita cantarire. Nu in ultimul rand, un transpalet cu cantar nu are limitarile unei platforme. Acesta poate fi transportat cu usurinta oriunde este nevoie de el, mai ales in locurile in care spatiul reprezinta o problema. Aceste utilaje permit masurarea unor sarcini de pana la 2000 kg si elimina timpul si efortul necesare transportarii marfurilor paletizate in vederea cantaririi si in acelasi timp economisesc spatiul necesar instalarii altor cantare.

Cantarele din Seria TPL sunt in general utilizate intern in centre logistice si depozite, acolo unde marfurile paletizate au o pondere ridicata, dar exista si modele certificate metrologic pentru uz comercial. Aceste utilaje pot fi dotate cu imprimante capabile de emiterea bonurilor de cantar, inclusiv cu imprimarea datei si a orei.

Cantarele din Seria TPL sunt livrate impreuna cu un bloc indicator inteligent Si10, care dispune de baterie reincarcabila ce asigura pana la 60 de ore de functionare cu o singura incarcare si este dotat din fabricatie cu port serial RS232 pentru conectarea la diverse periferice.

Azi primele 10 comenzi cantare au Transport Gratuit. Oferta expira in

Golește
TRANSPALET CU CANTAR
Poti comanda si la 0372-765-938 sau oricand pe
WhatsApp chat
Au ramas doar 2 cantare cu transport gratuit.
SKU: Nu se aplică Categorii: , ,