Case de Marcat Bucuresti. Imprimante Fiscale

Case de Marcat  si Imprimante Fiscale cu Jurnal Electronic Bucuresti.

Asiguram GRATUIT Fiscalizare Case de Marcat si Imprimante Fiscale cu Jurnal Electronic la sediul nostru ( Bucuresti si Ilfov ) si toata tara prin partenerii nostri.

Optional: depunerea dosarului pentru Case de Marcat cu Jurnal Electronic la DGRFP (Directii Generale Regionale ale Finantelor Publice) Bucuresti. Asiguram instruirea personalului (suport tehnic).

De 18 ani comercializam Case si Imprimante fiscale a caror calitate este bine cunoscuta pe piata de profil! Alatura-te clientilor nostri si vei intra intr-o echipa de profesionisti!

Profita acum de oferta noastra! Toate casele si imprimantele fiscale de pe stoc le livram la pachet cu Aplicatia XML ANAF inclusa in pret!

Suport tehnic pentru instalare si pregatirea personalului.

Suntem autorizati de Min. de Finante. Beneficiati de service in garantie si post garantie. Preluam si rezolvam cu promptitudine sesizarile clientilor nostri!
-8%
59900 lei 54900 lei (TVA inclus)

Ideala pentru Ridesharing: Uber, Bolt, Clever, Yango si pentru acitivati comerciale mobile. Casa de marcat portabila cu jurnal electronic ZIT B20 este o casa de marcat rapida, foarte usor de manevrat avand dimensiuni reduse. Este compatibila cu orice sistem de gestiune de pe piata. Adaptata noii legislatii ANAF, este dotata cu Modul GPRS si Bluetooh, transmite raportul XML ...

-27%
SUPER OFERTA!
81900 lei 59900 lei (TVA inclus)

Casa de marcat fixa/portabila cu jurnal electronic ZIT B30 este o casa rapida, compatibila cu orice sistem de gestiune de pe piata, recomandabila magazinelor cu vad comercial ridicat! Adaptata noii legislatii ANAF, se poate transmite raportul XML lunar direct catre contabil iar pe mail raportul zilnic Z direct catre manager! Este dotata cu multiple interfete de comunicare ...

-4%
ULTIMILE BUCATI!
67000 lei 64000 lei (TVA inclus)

Peste 85.000 de utilizatori din Romania o folosesc. Testata cu peste 45 softuri de gestiune. Dotata cu multiple interfete de comunicatie, rapida si cu un meniu foarte usor de invatat. Este produsul care se potriveste perfect oricarui magazin: de dimensiuni reduse, medii sau mari, acolo unde este flux mare la casele de marcat.

-4%
83000 lei 79900 lei (TVA inclus)

Peste 85.000 de utilizatori din Romania o folosesc. Testata cu peste 45 softuri de gestiune. Dotata cu multiple interfete de comunicatie, rapida si cu un meniu foarte usor de invatat. Este produsul care se potriveste perfect oricarui magazin: de dimensiuni reduse, medii sau mari, acolo unde este flux mare la casele de marcat.

-15%
SUPER OFERTA!

Case de Marcat si Imprimante Fiscale

Casa de Marcat TREMOL M20 – Retea + Sim 3G/4G

1.02900 lei 87900 lei (TVA inclus)

Casa de Marcat TREMOL M20 - Retea + Sim 3G/4G este versiunea TREMOL M20 cu modulul SIM 3g/4g inclus. Este o casa cu meniu de top! Se invata usor si se utilizeaza la fel de usor! Include multe interfete de comunicatie: sertar de bani, Ethernet, USB Virtual Com Port, interfata comunicatie PC, cititor cod bare, cantar, afisaj.

Afisaj si Driver incluse in pret!

Case de Marcat si Imprimante Fiscale

Casa de marcat cu imprimanta fiscala ZIT ZF80

1.85000 lei (TVA inclus)

Casa de marcat cu imprimanta fiscala ZIT ZF80 este compatibila cu noua legislatie ANAF, avand incorporate Modul GPRS si sistemul Bluetooh. Transmite raportul XML lunar direct catre contabil iar pe mail raportul zilnic Z direct catre manager! Este dotata cu interfete multiple, inclusiv interfata micro USB, si este compatibila cu sistemele de vanzare si gestiune din ...

-4%
2.49900 lei 2.39900 lei (TVA inclus)

Imprimanta Fiscala cu Jurnal Electronic EPSON TOTAL T260VF reprezinta solutia superioara a caselor de marcat pentru magazinele  care au un flux zilnic de peste 1000 de bonuri. Se integreaza facil cu software-ul de vanzare si cu echipamentele aditionale (cantar electronic, sertar de bani ori afisaj client). Imprimanta Fiscala cu Jurnal Electronic Epson este varful de gama ...

-4%
3.03450 lei 2.91500 lei (TVA inclus)

Imprimanta Fiscala Epson TM-T810F, una dintre cele mai recente serii de imprimante fiscale, foloseste setul de comenzi standard ale cunoscutului brand Epson. Este proiectata pentru o functionare eficienta si fiabila, imprimand la 150 mm/sec si cu un timp mediu de 360.000 de ore de functionare intre defectari. Aceste doua date tehnice, eficienta si rezistenta indelungata la ...