Consumabile

Bratara acces RFID

Bratarile RFID sunt ideale pentru aplicatii de identificare sau plata in orice tip de afacere destinata agrementului: stranduri, aquapark-uri, piscine, spa-uri, partii de schi, sali de sport, terenuri de fotbal sau tenis. Are un sistem de prindere standard, pe sistem ceas ce-i confera mai multa siguranta, pierderea bratarii fiind astfel imposibila.

071 lei (TVA inclus)

Bratarile de Control Acces sunt foarte rezistente, de diferite culori, sunt cea mai buna optiune pentru mediile de afaceri ce au implementate solutii de control acces de tip piscine, bai termale, stadioane, petreceri, cluburi, parcuri, hoteluri, parcuri de distractii etc. Aveti posibilitatea de a alege intre bratari viu colorate sau albe, indiferent de alegerea dvs, garantam ...

Carduri si Bratari Acces

Card Magnetic

755 lei (TVA inclus)

Cardul Magnetic este solutia ideala pentru mediile de afaceri de tip HoReCa, Sanatate, Sistem financiar, Transport, Educatie, Wellness, Librarii, telecomunicatii etc, medii ce au implementate sisteme de pontaj, control acces membru, vizitator, sisteme de fidelizare a clientiilor, precum si stocare de date. Cardurile pot fi personalizate (optional).

Carduri si Bratari Acces

Card Plastic RFID

755 lei (TVA inclus)

Avand dimensiunile standard ale unui card si o greutate mica (6 gr), cardul Magnetic RFID este solutia ideala pentru mediile de afaceri ce au implementate sisteme de pontaj, ticketing, control acces si securitate, sisteme de fidelizare a clientiilor, colectare de taxe, precum si identificare a angatiilor/clientiilor. Cardurile pot fi personalizate (optional).

Carduri si Bratari Acces

Card Cod Bare

1190 lei (TVA inclus)

Cardul Cod Bare este recomandat in afacerile de tip Supermarket, pentru a facilitata securitatea tranzactiilor (validare de catre manageri / asistent manageri a operatiilor de tip storno), dar si in medii de afaceri ce au implementate sisteme control acces membru, vizitator, sisteme de fidelizare a clientiilor, precum si legitimatii. Cardurile pot fi personalizate (optional).