Coșul meu

Despre noi

MaxTech Sistem este o afacere construită în jurul unui nucleu de profesionişti care au lucrat în domeniul soluţiilor integrate pentru afaceri încă din anul 2000.

În 2005 am înfiinţat Maxtech Sistem cu scopul de a oferi oricărei afaceri, soluţii integrate de calitate pentru desfăşurarea modernă şi eficientă a activităţii zilnice. Am ales încă de la început să ne diferenţiem prin profesionalism şi seriozitate, adică am căutat să facem lucrurile cu simţ de răspundere şi am fost mereu alături de clienţii noştri.

Am devenit astfel, treptat, partenerul preferat al clienţilor noştri în domeniul soluţiilor integrate pentru afaceri. Aceştia au apreciat faptul că furnizăm informaţii pertinente, bazate pe date reale, susţinute de o bună cunoaştere a tendinţelor pieţii de soluţii integrate. Apoi au apreciat şi faptul că folosim echipamente de calitate şi punem la punct sisteme fiabile cu care „să-şi facă treaba”. Iar atunci când au avut nevoie de susţinerea noastră ulterior implementării, am fost mereu acolo.

Credem că aceasta este reţeta succesului în domeniul nostru, aşa că ne ţinem de ea. Oferim clienţilor ceea ce ne-ar plăcea şi nouă să primim: respect, calitate, consecvenţă.

Domeniile în care activează clienţii noştri:

  • Retail
  • Horeca
  • Peco şi Skid GPL

Oferim următoarele categorii de echipamente:

  • Fiscale: case de marcat, imprimante fiscale
  • Retail cântare electronice, cititoare cod bare, monitoare TouchScreen, POS integrate, sertare bani, imprimante termice, consumabile
  • IT&C: unităţi PC, monitoare, imprimante, terminale date

În completarea soluţiilor şi echipamentelor de ultima generaţie, Maxtech Sistem oferă şi o serie de servicii complementare, necesare bunei funcţionări:

  • Service conform contractelor de service
  • Suport telefonic şi prin acces de la distanţă
  • Garanţie şi extra-garanţie

Ce spun clienții noștri

Având la bază o experienţă de mai mulţi ani cu societatea Maxtech, putem să recomandăm călduros această firmă societăţilor noi înfiinţate sau celor care desfăşoară deja această activitate comercială. Serviciile prestate sunt la un nivel profesional ridicat, iar comunicarea între firma noastră şi Maxtech se desfăşoară fără probleme, deşi societatea noastră are sediul în Rm. Sărat, jud. Buzău, iar Maxtech îşi desfăşoară activitatea în Bucureşti.

Vasile Ionică SC Colibri Prodcomserv SRL, Buzău
1 supermarket

Colaborarea firmei Santiliana cu societatea Maxtech este incredibil de benefică pentru dezvoltarea reţelei proprii de benzinării, prin introducerea sistemului integrat de gestiune. Promptitudine, seriozitate, profesionalism, toate ridicate la rangul de artă. Vă mulţumim pentru că sunteţi alături de noi!

Marina Zarnescu SC Santiliana SRL, Bucureşti si Ialomiţa
2 staţii de carburant

Societatea noastră, care deţine două puncte de lucru în ţară (Buzău şi Strehaia) colaborează cu SC Maxtech Sistem SRL de mai bine de un an de zile. În toată această perioadă s-au dovedit parteneri de încredere şi au răspuns prompt, deplasându-se la fiecare solicitare. Au dovedit profesionalism şi au venit cu soluţii optime, adaptate specificului de activitate al firmei noastre.

Lucia Retezeanu SC Solar Beta SRL, Ilfov
2 puncte de lucru (benzinărie, restaurant, bar, magazin)

În cei 4 ani de colaborare, dintre firmele noastre, SC MAXTECH SISTEM SRL a răspuns prompt la toate problemele semnalate de noi, încercând să le rezolve operativ, indiferent de ora sesizării şi indiferent de localizarea punctului de lucru; intervenind în funcţie de complexitatea problemei, atât on-line sau deplasându-se la punctul de lucru, după caz. Totodată, au efectuat toate modificările solicitate, atât că urmare a noutăţilor legislative apărute, cât şi pentru a îmbunătăţii utilizarea programelor. Un alt punct pozitiv al programelor MAXTECH SISTEM SRL, coroborat cu promptitudinea specialiştilor acesteia, în instalarea şi mentenanţa softurilor, este preţul competitiv al programelor furnizate, programe adaptate pe sectoare şi activităţi specifice; care în cazul firmei noastre s-au dovedit a fi soluţia optimă. Recomandăm călduros tuturor societăţilor care au acelaşi obiect de activitate ca al nostru să colaboreze cu SC MAXTECH SISTEM SRL.

SC Bulrom Petroleum SRL
5 staţii de carburant

Societatea noastră, care deţine două puncte de lucru în ţară (Buzău şi Strehaia) colaborează cu SC Maxtech Sistem SRL de mai bine de un an de zile. În toată această perioadă s-au dovedit parteneri de încredere şi au răspuns prompt, deplasându-se la fiecare solicitare. Au dovedit profesionalism şi au venit cu soluţii optime, adaptate specificului de activitate al firmei noastre.

Lucia Retezeanu SC Solar Beta SRL, Ilfov
2 puncte de lucru (benzinărie, restaurant, bar, magazin)

Lucrez cu firma MaxTech Sistem din mai 2014 cand am deschis primul restaurant intr-un centru comercial. In ultimul an am deschis inca 3 restaurante si am decis ca si la aceste restaurante sa folosesc echipamamente si programe de la firma MaxTech. Este un partener serios, prompt, care-si indeplineste obligatiile contractuale la timp, oferind servicii si produse la preturi corecte. Modul de colaborare intre societati este unul placut , fiind clar conturate si indeplinite drepturile si obligatiile de ambele parti. Intr-un busssines ca acesta in care sunt implicat, firma de IT este un pion principal pentru ca activitatea sa decurga in cele mai bune conditii.

Puiu Constantin SC Spartan Food Restaurante SRL Bucuresti
4 restaurante

Am apelat la serviciile firmei Maxtech Sistem în decembrie 2012, când am deschis un nou punct de lucru. Îmi trebuia un soft de vânzări şi gestiune şi, la recomandarea unui partener de-al meu, am sunat la această firmă. Am implimentat programul imediat, program care merge şi astăzi, actualizat de câte ori am avut nevoie. În martie 2017 am mai deschis un alt punct de lucru şi, la fel, acelaşi program, aceeaşi bunăvoinţă şi seriozitate din partea firmei Maxtech sistem. Le mulţumesc pentru colaborare şi voi apela în continuare la serviciile lor.

Nicolae Subredu SC Mecom SRL, Râmnicu Sărat şi Buzău
2 supermaket-uri

Mulţumim pentru serviciile puse la dispoziţie, apreciem promptitidinea cu care răspundeţi solicitărilor noastre de fiecare dată indiferent de oră. Recomandăm cu drag şi cu toată încrederea colaborare cu MaxTech Sistem.

SC Sepifam Oil SRL, Olt
1 staţie de carburant