Coșul meu

Despre noi

MaxTech Sistem este un centru de integrare si service construit în jurul unui nucleu de profesionişti, fiind prezent in piata sistemelor de gestiune fiscale inca din anul 2000.

Ne-am dezvoltat constant, am fost mereu activi si foarte implicati in dinamica fiscalitatii, am cautat si dezvoltat mereu parteneriate durabile, am stiut si am vrut sa punem la bataie mereu know-how-ul nostru, seriozitatea si profesionalismul, castigand astfel un loc in piata de profil.

Pe baza experientei acumulate, prin perseverenta, disponibilitate si flexibilitate, consideram ca ne-am atins focusul central al business-ului nostru, devenind un real partener pentru clienţii nostri..

Aceştia au apreciat faptul că furnizăm informaţii pertinente, bazate pe date reale, susţinute de o bună cunoaştere a tendinţelor pieţii de soluţii integrate. Apoi au apreciat şi faptul că folosim echipamente de calitate şi punem la punct sisteme fiabile cu care „să-şi facă treaba”, iar atunci când au avut nevoie de susţinerea noastră ulterior implementării, am fost mereu acolo.

Credem că aceasta este reţeta succesului în domeniul nostru, aşa că ne ţinem de ea. Oferim clienţilor ceea ce ne-ar plăcea şi nouă să primim: respect, calitate, consecvenţă.

Domeniile în care activează clienţii noştri:

 • Retail
 • Horeca
 • Clinici medicale si Beauty
 • Statii carburanti
 • Spalatorii auto
 • Solutii de Smart Vending

Oferim următoarele categorii de echipamente:

 • Fiscale: Case de marcat, Imprimante fiscale, Module vending
 • Retail Cântare electronice, Cititoare cod bare, Monitoare TouchScreen, POS integrate, Sertare bani, Imprimante termice, Varietate de consumabile
 • IT&C: Unităţi PC, Monitoare, Imprimante, Terminale date
 • Automate de plata fiscalizate
 • Solutii de self check-out
 • Specializate: Acceptatoare de bani, Hoppere jetoane, POS-uri bancare nesupravegheate, Cititoare RFID, Routere GSM

În completarea soluţiilor şi echipamentelor de ultima generaţie, Maxtech Sistem oferă şi o serie de servicii complementare, necesare bunei funcţionări a societatilor comerciale:

 • Service conform contractelor de service agreate
 • Suport telefonic şi/sau remote(prin acces de la distanţă)
 • Garanţie şi extra-garanţie

Ce spun clienții noștri

Având la bază o experienţă de mai mulţi ani cu societatea Maxtech, putem să recomandăm călduros această firmă societăţilor noi înfiinţate sau celor care desfăşoară deja această activitate comercială. Serviciile prestate sunt la un nivel profesional ridicat, iar comunicarea între firma noastră şi Maxtech se desfăşoară fără probleme, deşi societatea noastră are sediul în Rm. Sărat, jud. Buzău, iar Maxtech îşi desfăşoară activitatea în Bucureşti.

Vasile Ionică SC Colibri Prodcomserv SRL, Buzău
1 supermarket

Colaborarea firmei Santiliana cu societatea Maxtech este incredibil de benefică pentru dezvoltarea reţelei proprii de benzinării, prin introducerea sistemului integrat de gestiune. Promptitudine, seriozitate, profesionalism, toate ridicate la rangul de artă. Vă mulţumim pentru că sunteţi alături de noi!

Marina Zarnescu SC Santiliana SRL, Bucureşti si Ialomiţa
2 staţii de carburant

Societatea noastră, care deţine două puncte de lucru în ţară (Buzău şi Strehaia) colaborează cu SC Maxtech Sistem SRL de mai bine de un an de zile. În toată această perioadă s-au dovedit parteneri de încredere şi au răspuns prompt, deplasându-se la fiecare solicitare. Au dovedit profesionalism şi au venit cu soluţii optime, adaptate specificului de activitate al firmei noastre.

Lucia Retezeanu SC Solar Beta SRL, Ilfov
2 puncte de lucru (benzinărie, restaurant, bar, magazin)

În cei 4 ani de colaborare, dintre firmele noastre, SC MAXTECH SISTEM SRL a răspuns prompt la toate problemele semnalate de noi, încercând să le rezolve operativ, indiferent de ora sesizării şi indiferent de localizarea punctului de lucru; intervenind în funcţie de complexitatea problemei, atât on-line sau deplasându-se la punctul de lucru, după caz. Totodată, au efectuat toate modificările solicitate, atât că urmare a noutăţilor legislative apărute, cât şi pentru a îmbunătăţii utilizarea programelor. Un alt punct pozitiv al programelor MAXTECH SISTEM SRL, coroborat cu promptitudinea specialiştilor acesteia, în instalarea şi mentenanţa softurilor, este preţul competitiv al programelor furnizate, programe adaptate pe sectoare şi activităţi specifice; care în cazul firmei noastre s-au dovedit a fi soluţia optimă. Recomandăm călduros tuturor societăţilor care au acelaşi obiect de activitate ca al nostru să colaboreze cu SC MAXTECH SISTEM SRL.

SC Bulrom Petroleum SRL
5 staţii de carburant

Societatea noastră, care deţine două puncte de lucru în ţară (Buzău şi Strehaia) colaborează cu SC Maxtech Sistem SRL de mai bine de un an de zile. În toată această perioadă s-au dovedit parteneri de încredere şi au răspuns prompt, deplasându-se la fiecare solicitare. Au dovedit profesionalism şi au venit cu soluţii optime, adaptate specificului de activitate al firmei noastre.

Lucia Retezeanu SC Solar Beta SRL, Ilfov
2 puncte de lucru (benzinărie, restaurant, bar, magazin)

Lucrez cu firma MaxTech Sistem din mai 2014 cand am deschis primul restaurant intr-un centru comercial. In ultimul an am deschis inca 3 restaurante si am decis ca si la aceste restaurante sa folosesc echipamamente si programe de la firma MaxTech. Este un partener serios, prompt, care-si indeplineste obligatiile contractuale la timp, oferind servicii si produse la preturi corecte. Modul de colaborare intre societati este unul placut , fiind clar conturate si indeplinite drepturile si obligatiile de ambele parti. Intr-un busssines ca acesta in care sunt implicat, firma de IT este un pion principal pentru ca activitatea sa decurga in cele mai bune conditii.

Puiu Constantin SC Spartan Food Restaurante SRL Bucuresti
4 restaurante

Am apelat la serviciile firmei Maxtech Sistem în decembrie 2012, când am deschis un nou punct de lucru. Îmi trebuia un soft de vânzări şi gestiune şi, la recomandarea unui partener de-al meu, am sunat la această firmă. Am implimentat programul imediat, program care merge şi astăzi, actualizat de câte ori am avut nevoie. În martie 2017 am mai deschis un alt punct de lucru şi, la fel, acelaşi program, aceeaşi bunăvoinţă şi seriozitate din partea firmei Maxtech sistem. Le mulţumesc pentru colaborare şi voi apela în continuare la serviciile lor.

Nicolae Subredu SC Mecom SRL, Râmnicu Sărat şi Buzău
2 supermaket-uri

Mulţumim pentru serviciile puse la dispoziţie, apreciem promptitidinea cu care răspundeţi solicitărilor noastre de fiecare dată indiferent de oră. Recomandăm cu drag şi cu toată încrederea colaborare cu MaxTech Sistem.

SC Sepifam Oil SRL, Olt
1 staţie de carburant