Solutii Integrate Livrate la Cheie.

Solutii Integrate Livrate la Cheie.

Solutia Integrata este ca o haina facuta la croitor. Evaluam impreuna specificul activitatii tale, atat in prezent cat si in evolutie, si stabilim care este solutia optima pentru afacerea ta. Apoi o construim si o livram folosind doua categorii de instrumente: echipamente si aplicatii.

Solutii La Cheie

Solutii Supermarket

Solutie fiscala completa, personalizata pentru fiecare supermarket, in functie de exigentele locatiei si dinamica vanzarii. Garantam o vanzare rapida, fara cozi la casa de marcat. Echipamentele noastre sunt de calitate si la preturi corecte, insotite de softul si aplicatiile necesare unei functionari fara probleme!

Solutii La Cheie

Solutii Statie GPL

Solutie fiscala personalizata pentru statii GPL. Echipamente fiabile, de calitate si la preturi corecte, insotite de softul si aplicatiile necesare functionarii optime a afacerii tale.

Solutii La Cheie

Solutii Benzinarii

Solutie fiscala personalizata pentru benzinarii. Atat de personalizata incat avem o solutie pentru orice tip de pompa. Echipamente fiabile, de calitate si la preturi corecte, insotite de softul si aplicatiile necesare functionarii optime. Nu ezita, contacteaza-ne si cere o oferta pentru afacerea ta!

Solutie fiscala personalizata pentru hoteluri, restaurante sau baruri. Echipamente fiabile, de calitate si la preturi corecte, insotite de softul si aplicatiile necesare functionarii optime. Nu ezita, contacteaza-ne si solicita o oferta personalizata, adaptata afacerii tale.

Solutie fiscala personalizata pentru fast food, cafenea sau alte actviitati comerciale similare. chipamente fiabile, de calitate si la preturi corecte, insotite de softul si aplicatiile necesare functionarii optime. Nu ezita, contacteaza-ne si cere o oferta pentru afacerea ta!

Solutie fiscala personalizata pentru insule, tonete, chioscuri. Echipamente fiabile, de calitate si la preturi corecte, insotite de softul si aplicatiile necesare functionarii optime. Nu ezita, contacteaza-ne si cere o oferta pentru afacerea ta!

Solutii La Cheie

Solutii Acces si Taxare

Solutia de acces este formata din bariere, sisteme de taxare parcare sau turnicheti. Accesul este permis pe baza cartelelor de proximitate, a tastaturilor cu cod acces sau a cititoarelor biometrice. Software-ul central permite accesul in perimetrul delimitat, alarma in mod automat si la cerere si rapoarte activitate. Folosim echipamente fiabile, de calitate si la preturi ...

Solutie fiscala personalizata pentru case de schimb valutar. Echipamente fiabile, de calitate si la preturi corecte, insotite de softul si aplicatiile necesare functionarii optime. Astfel incat tu sa-ti vezi de treaba ta!

Solutii La Cheie

Solutii Afaceri Mobile

Solutie fiscala personalizata pentru street food, cafenele mobile, chioscuri sau orice alta forma de comert ambulant. Echipamente fiabile, de calitate si la preturi corecte, insotite de softul si aplicatiile necesare functionarii optime. Astfel incat tu sa-ti vezi de treaba ta!

Solutie fiscala personalizata pentru complex comercial care poate intergra supermarket, benzinarie, statie GPL etc.. Echipamente fiabile, de calitate si la preturi corecte, insotite de softul si aplicatiile necesare functionarii optime si monitorizarii cu ajutorul unui sistem performant de raportare. Astfel incat tu sa-ti vezi de treaba ta!

• Cea mai rentabila solutie datorita integrarii cu casa de marcat Tremol M20, prima casa de marcat fiscala avizata pentru comertul cu carburanti.
• Compatibilitate maxima, datorita controller-ului conectabil cu toate brandurile internatonale de distribuitoare de carburanti.
• Va punem la dispozitie o vasta experienta de peste 10 ani in domeniu.
• Ulterior instalarii beneficiati ...

• Solutia pentru orice proiect, oricat de complex, datorita integrarii cu imprimantele fiscale de inalta performanta Epson, avizate pentru comertul cu carburanti si comert retail.
• Compatibilitate maxima, datorita controller-ului conectabil cu toate brandurile internatonale de distribuitoare de carburanti.
• Va punem la dispozitie o vasta experienta de peste 10 ani in domeniu.
•Ulterior instalarii ...