345 lei (TVA inclus)

Role hartie offset de calitate superioara, autocopiative, dotate cu banda rosie pentru a semnaliza sfarsitul rolei, recomandate pentru imprimanta fiscala Master TM-U220A. Calitate garantata de producator. Rolele pot fi personalizate la cerere, pe spate, cu sigla si/sau denumirea firmei dumneavoastra!

362 lei (TVA inclus)

Role hartie offset de calitate superioara, autocopiative, dotate cu banda rosie pentru a semnaliza sfarsitul rolei, recomandate pentru imprimanta bonuri Epson TM-U220A. Calitate garantata de producator. Rolele pot fi personalizate la cerere, pe spate, cu sigla si/sau denumirea firmei dumneavoastra!

446 lei (TVA inclus)

Role hartie termica de calitate superioara, dotate cu banda rosie pentru a semnaliza sfarsitul rolei, recomandate pentru imprimanta bonuri Epson TM-T70, TM-T88, TM-T90 si alte tipuri de imprimante. Calitate garantata de producator. Rolele pot fi personalizate la cerere, pe spate, cu sigla si/sau denumirea firmei dumneavoastra!

505 lei (TVA inclus)

Role hartie termica de calitate superioara, dotate cu banda rosie pentru a semnaliza sfarsitul rolei, recomandata pentru imprimanta bonuri Epson TM-T70, TM-T88, TM-T90 si alte tipuri de imprimante. Calitate garantata de producator. Rolele pot fi personalizate la cerere, pe spate, cu sigla si/sau denumirea firmei dumneavoastra!