Coșul meu

Informaţii Livrare

Poţi cumpăra produsele de pe site-ul deMarcat.ro folosind următoarele instrumente de plată:

Ramburs (numerar) la livrarea coletului

Contravaloarea produselor şi a serviciilor comandate poate fi achitată curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificată de tine.

Transfer bancar

Plata se poate face şi prin virament bancar pe baza facturii proforme, livrarea produselor urmând a se face după încasarea contravaloarii totale a facturii în contul nostru. Datele necesare pentru efectuarea plăţii prin transfer bancar sunt:
SC MaxTech Sistem SRL
CUI RO18174794
Nr. Reg.Com. J10/1311/2005
Sediul social str. Ziduri Între Vii nr.19, corp E, parter, E5-1, sector 2, Bucureşti
Banca BRD Titan Cont IBAN RO40BRDE426SV44019654260

Prin Card bancar

Pentru plăţile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa şi MasterCard (Visa/Visa Electron şi Mastercard/Maestro) este folosit sistemul 3D Secure elaborat de serviciul ePayment. Acest sistem asigura tranzacţiilor online acelaşi nivel de securitate ca şi cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. 3D Secure asigură în primul rând că nici o informaţie legată de cardul tău nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele MaxTech Sistem sau pe serverele ePayment, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa şi MasterCard. În plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identităţii posesorilor de carduri în mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor şi se desfăşoară numai pe serverele Visa sau MasterCard, după caz. Sistemul 3D Secure permite efectuarea de cumpărături on-line cu orice card emis sub licenţă Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit şi cele electronice Maestro şi Visa Electron. Sunt acceptate şi cardurile virtuale emise de aceste organizaţii.