Cantare Electronice La Casa de Marcat.

Cantare Electronice La Casa de Marcat ( Check Out )

Dispozitive electronice incastrabile, rezistente la socuri, cu un design modern si viteza mare de scanare. Preferat de marile lanturi de supermarketuri.

Toata gama de cantare electronice la casa de marcat are verificarea metrologica inclusa. Asiguram instruirea personalului ( suport tehnic ). 

Comercializam doar cantare electronice omologate, de mare precizie și rapiditate in vânzare, foarte rezistente la uzura si usor de utilizat.

Am testat cantarele electronice omologate cu toate marcile majore de case de marcat / imprimante fiscale din Romania. Pot funcționa manual, cat si in sistem electronic.

 
1.34000 lei (TVA inclus)

Cantarele electronice modelul Digi DS 980, sunt cantare cu dubla scala de masurare si precizie, destinate afacerilor medii si mari, perfecte pentru un flux de vanzare mai ridicat! Pe langa avantajul unei comunicari rapide cu sistemul de gestiune, cantarele DIGI 980 sunt si foarte productive pentru ca recunosc si raspund rapid la modificarile de greutate pe ...

6.60900 lei (TVA inclus)

Cantarul electronic Datalogic Magellan 8404, este un dispozitiv electronic incastrabil, rezistent la socuri, cu un design modern si viteza mare de scanare prin combinarea citirii codurilor de bare cu laser la 360° pe 5 fețe (vertical+orizontal) și cântărirea produselor vrac într-un singur aparat. Portul RS-232 auxiliar poate fi utilizat într-o varietate de moduri, inclusiv pentru ...