Coșul meu

Termeni şi Condiţii

Acest site este adresat agenţilor economici. Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor şi condiţiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenţie a acestora. MaxTech Sistem îşi asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi accesată în această pagină.

Accesul / vizitarea acestui website se supune Termenilor şi condiţiilor de ultilizare şi implică acceptul tău explicit cu privire la acestea şi reprezintă înţelegerea dintre părţi.

Relaţia dintre părţi este guvernată de următoarele acte normative:

Legea 365/2002 privind comerţul electronic
O.U.G.28/1999 privind obligaţia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice.
MaxTech Sistem garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul deMarcat.ro şi nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parţial sau integral site-ul, de a reproduce parţial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau fără acordul prealabil scris al acesteia.

Întregul conţinut al site-ului deMarcat.ro (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe şi alte date) este proprietatea MaxTech Sistem şi a furnizorilor săi şi este aparat de Legea pentru protecţia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul MaxTech Sistem a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare.

Domeniul deMarcat.ro este deţinut de către MaxTech Sistem. Utilizarea acestei mărci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor şi emblemelor, în formă directă sau „ascunsă” (de tipul, dar nu limitat la meta taguri sau alte tehnici de indexare, căutare web) fără permisiunea prealabilă scrisă este interzisă şi se pedepseşte conform legii.

Produsele prezentate pe deMarcat.ro sunt produse şi comercializate de MaxTech Sistem. Pozele si imaginile din acest site au titlu informativ, iar MaxTech Sistem nu poate fi trasă la răspundere pentru neconcordanța dintre poze si produse. Preţurile produselor pot fi schimbate oricând fără nici o notificare. Te rugăm să verifici preţul final de vânzare înainte de a achiziţiona un produs.