Coșul meu

Cum alegi o casa de marcat?

Ai hotărât că ai nevoie de o casă de marcat. Întrebarea următoare este de care?
Poate dacă am vorbi despre un telefon mobil de ultimă generaţie analiza ofertelor şi a specificaţiilor fiecărui model ar fi suficient de plăcută, însă noi suntem convinşi că noua ta casă de marcat nu va fi accesoriul tău favorit ci doar o casă de marcat. Una de care ai nevoie conform legii, una care să funcţioneze şi care să-ţi ofere informaţiile de care ai nevoie. O casă de marcat care să se potrivească specificului activităţii tale. Şi pentru a face cea mai bună alegere, fără prea multă bătaie de cap, îţi oferim mai jos câteva repere:

Afacerea ta se desfăşoară într-o locaţie fixă? Atunci ai nevoie de o casă de marcat staţionară. Dacă încasarea are loc în locaţii diferite (comerţ ambulant, încasare la sediul clientului etc.) atunci îţi este necesară o casă de marcat portabilă.
Dacă estimezi că vei efectua până la 30 de încasări zilnic ai nevoie de o casă de marcat cu jurnal electronic. Dacă numărul este mai mare îţi sugerăm o casă de marcat cu rolă jurnal tipărită
Uite un punct în care paralela cu telefonul mobil are sens. Ultimele modele de case de marcat permit conectarea cu diverse alte echipamente. Dacă ai nevoie de ele e bine să te asiguri că viitoarea ta casă de marcat permite conectarea, cu ce modele de echipamente periferice, prin ce tip de conexiune şi mai ales dacă driverele necesare conectării sunt incluse sau nu: Exemple de echipamente periferice:
sertar de bani,
cântare electronice,
cititoare coduri de bare,
afişaj client suplimentar
Complicat? Nu! Puţin timp investit acum în alegerea unei case de marcat potrivite înseamnă să nu ai bătăi de cap mai încolo, adică exact atunci când capului tău i-ar prinde mai bine să stea la afacerea ta, la clienţii tăi, la încasările tale. Noi suntem aici şi ne poţi contacta oricând pentru a te ajuta cu consultanţă în alegerea aceasta. Sună-ne la 0372.765.938 sau scrie la contact@demarcat.ro. Mai departe vorbim despre fiscalizarea casei de marcat sau poate vrei să afli detalii despre cadrul legal care reglementează utilizarea caselor de marcat.

Lasă un răspuns