Imprimante Fiscale EPSON TOTAL T260VF echipata complet pentru conectare server ANAF

Disponibilitate: Stoc epuizat

TVA 19% inclus

2.499,00 lei

Stoc epuizat

Imprimanta Fiscala cu Jurnal Electronic EPSON TOTAL T260VF reprezinta solutia superioara a caselor de marcat pentru magazinele  care au un flux zilnic de peste 1000 de bonuri. Se integreaza facil cu software-ul de vanzare si cu echipamentele aditionale (cantar electronic, sertar de bani ori afisaj client).

Imprimanta Fiscala cu Jurnal Electronic Epson este varful de gama a aparatelor fiscale, avand o durata de exploatare extinsa, o robustete cunoscuta in piata, conferita de designul ei compact. Are o capacitate de imprimare rapida, este silentioasa si cu o durata de viata extinsa.

 

Descriere

Imprimantele fiscale EPSON TOTAL T260VF sunt componente ale unor sisteme fiscale integrate ce se bazeaza pe aplicatii pentru puncte de vanzare in configuratie cu un calculator si un afisaj client si, eventual, un sertar pentru bani. Astfel pot fi emise bonuri fiscale si se pot executa operatii specifice unei case de marcat, comandate din aplicatia software de vanzare omologata.

Fata de celelalte solutii fiscale, flexibilitatea acestei configuratii permite utilizarea unor aplicatii pentru vanzare de o mare diversitate si complexitate,  in magazine, hoteluri, restaurante, farmacii, supermarketuri, etc. In plus, datorita capabilitatii de a fi conectata intr-o retea locala, operatiunile de vanzare se pot inregistra in aplicatii software de gestiune si contabilitate.

Imprimantele fiscale sunt compuse din urmatoarele componente: imprimanta EPSON TM-T260F cu modulul fiscal, memorie fiscala, aplicatia software de vanzare omologata pentru punctul de vanzare si un afisaj extern pentru vizualizarea tranzactiilor de catre client.

Caracteristici printare: Senzori Mecanisme separate de imprimare pentru receipt si jurnal; Printare termica directa pe bon si jurnal 203 x 203 dpi; Taiere automata a bonului client;
Diametru maxim rola: 63mm;
Latime hartie bon: 59,5 +/- 0,5 mm;
Latime imprimare: 56 mm;
CPL receipt si jurnal: 40 / 49 caractere pe linie (font A / B);
Viteza imprimare: bon client: pana la 150 mm/s; jurnal: pana la 100 mm/s ; simultan: pana la 100 mm/s;
Dimensiune caractere: Font A: 1,25 X 2,50 mm; Font B: 0,875 X 2,0 mm;
Set caractere: 95 alfanumerice, 128 x 15 grafice;
Alte imprimari: Coduri de bare: UPC-…, EAN…, CODE…; Imprimare de logo-uri grafice;
Senzori: „Paper end” si „Paper near end” la receipt si jurnal;
Memeorie fiscala: 2048 inregistrari de inchidere zilnica;
TVA: 4 + 1 grupe;
Tipuri de plata acceptate: Numerar, Card, Bonuri valorice, Cecuri;
Dimensiuni ( l x L x i ): 140 X 300 X 200 mm;
Greutate: aprox 3 Kg ; 1,8 Kg fara modulul fiscal;
Culoare: cool white (nuanta gri deschis) ; dark grey (nuanta negru);
Interfete: Interfata seriala PC-RS232 cu viteza maxima de 115200 bps; Interfata seriala display client alfanumeric; Interfata conector comanda sertar de bani;
Alimentare, Consum: 24 V cu adaptor extern de la 220 V ; 42 W;
Garantie: 12 luni.

Brand

EPSON

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Imprimante Fiscale EPSON TOTAL T260VF echipata complet pentru conectare server ANAF”