Sertar de bani FLIP TOP DM 102 A

Categorie:

Disponibilitate: Stoc epuizat

TVA 19% inclus

336,00 lei

Stoc epuizat

Sertar de Bani Flip Top DM 102 varianta pe alb il gasim in marile lanturi de magazine precum  Auchan, Mega Image sau Carrefour, dar si in marketurile de dimensiuni medii, unde isi face treaba foarte bine datorita comunicatiei cu sistemul de gestiune, a rezistentei la uzura si dimensiunilor reduse, dar si datorita compartimentarii sale, acest model fiind dotat cu 14 compartimente.

Sertar de Bani Flip Top DM 102 varianta pe alb poate fi folosit atat in modul manual (deschidere cu cheie), cat si in sistem electronic (deschidere de la casa de marcat / imprimanta fiscala / POS), putand fi legat cu majoritatea tipurilor de imprimante fiscale.

Descriere

Sertar de Bani Flip Top DM 102 A este recomandat afacerilor de tip mediu si mare, acolo unde procesul de vanzare se desfasoara rapid si intr-un spatiu relativ mic. Cu sertarul de bani flip top DM 102 A castigati spatiul de care aveti nevoie prin deschiderea sa pe verticala, dar, mai ales, castigati timp la vanzare  datorita comunicatieI rapide pe care o are cu sistemul de gestiune.

Dimensiuni: 460 x 170 x 100 mm;
Tip carcasa: metal;
Compartimente: bancnote: 6 cu latime reglabila; monede: 8 fixe – bloc detasabil;
Conditii de operare: temperatura -10ºC ~ + 40ºC;
Actionare: pe verticala, manuala (set chei) sau direct de pe echipamentul fiscal de 12V – 24V;
Interfata: DSUB 9 pin – RJ 11 / Jack 2,5 mm, comunicare cu POS / PC / casa marcat, imprimanta fiscala;
Safe function: optional, pentru siguranta transferului de bani, se poate comanda si o a doua cutie, pentru inlocuirea cutiei cu bani la schimbul de tura; Pretul celei de-a doua cutii este 115 lei, TVA inclus
Culoare: alb, capac inox;
Garantie: 12 luni.

 

Brand

DM

Informații suplimentare

Greutate 5 kg
Dimensiuni 50 × 22 × 13 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sertar de bani FLIP TOP DM 102 A”