Solutii Acces si Taxare

Solutii Acces si Taxare

Disponibilitate: În stoc

TVA 19% inclus

Solutia de acces este formata din bariere, sisteme de taxare parcare sau turnicheti. Accesul este permis pe baza cartelelor de proximitate, a tastaturilor cu cod acces sau a cititoarelor biometrice. Software-ul central permite accesul in perimetrul delimitat, alarma in mod automat si la cerere si rapoarte activitate. Folosim echipamente fiabile, de calitate si la preturi corecte, insotite de softul si aplicatiile necesare functionarii optime. Astfel incat tu sa-ti vezi de treaba ta!

Descriere

Solutiile de acces sunt formate din bariere, sisteme de taxare parcare sau turnicheti. Accesul este permis pe baza cartelelor de proximitate, a tastaturilor cu cod acces sau a cititoarelor biometrice. Software-ul central permite accesul in perimetrul delimitat, alarma in mod automat si la cerere si rapoarte activitate.

Solutia Integrata este ca o haina facuta la croitor. Evaluam impreuna specificul activitatii tale, atat in prezent cat si in evolutie, si stabilim care estesolutia optimapentru afacerea ta. Apoi o construim folosind doua categorii de instrumente: echipamentesiaplicatii.

Folosimechipamente fiabile, rapide si la preturi corecte, astfel incat sa ne ferim de batai de cap si ne noi si pe tine.Aceeasi grija, in privinta fiabilitatii, o avem si cand vine vorba desoftware-ul pe care il folosim. Aici insa ne asiguram in plus ca solutia va putea fi actualizata mereu si mai ales ca este sustinuta de o serie dedriverecare sa permita integrarea optima a tuturor echipamentelor utilizate.

Urmatorul pas? Fa-ti o programare la „croitorul de solutii integrate”. Suna-ne la 0372.765.938 sau contacteaza-ne prin orice alta metoda care iti este la indemana, iar unul din expertii nostri iti va fi alaturi imediat.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Solutii Acces si Taxare”