Solutii Insule / Tonete / Chioscuri

Solutii Insule / Tonete / Chioscuri

Disponibilitate: În stoc

TVA 19% inclus

Solutie fiscala personalizata pentru insule, tonete, chioscuri. Echipamente fiabile, de calitate si la preturi corecte, insotite de softul si aplicatiile necesare functionarii optime. Nu ezita, contacteaza-ne si cere o oferta pentru afacerea ta!

Descriere

O casa de marcat fiscala reprezinta o solutie optima, atat timp cat operatiunile tale nu depasesc numarul zilnic de 30-40 deincasari. Daca volumul de tranzactii este mai mare iti recomandam sa iei in considerare o Solutie Integrata.

Solutia Integrata este ca o haina facuta la croitor. Evaluam impreuna specificul activitatii tale, atat in prezent cat si in evolutie, si stabilim care este solutia optima pentru afacerea ta. Apoi o construim folosind doua categorii de instrumente: echipamente si aplicatii.

Folosim echipamente fiabile, rapide si la preturi competitive. Printre tipurile de echipamente folosite se gasesc cele de mai jos, dar aceasta nu este o lista limitativa, ne adaptam mereu, in functie de ceea ce clientul isi doreste pentru afacerea lui:

  • imprimante fiscale
  • sertare de bani
  • monitoare touchscreen
  • scannere
  • cantare digitale

Aceeasi grija, in privinta fiabilitatii, o avem si cand vine vorba de software-ul pe care il folosim. Aici insa ne asiguram in plus ca solutia va putea fi actualizata mereu si mai ales ca este sustinuta de o serie de drivere care sa permita integrarea optima a tuturor echipamentelor utilizate. Folosim 3 aplicatii principale, in functie de specificul si dimensiunea activitatii:

  • Software vanzare (Front Office): reprezinta un modul de vanzare operata prin intermediul monitoarelor touchscreen. Aceasta aplicatie permite un control ridicat asupra activitatii de vanzare si asupra angajatilor de la casa.
  • Software gestiune (Back Office): este o solutie completa pentru gestionarea si controlul unui magazin sau chiar a unei retele de magazine. Programul ofera o suita de liste si rapoarte menite sa determine un control total al furnizorilor, referitor la cantitatea livrata, pretul negociat de achizitie si asistenta in realizarea comenzilor. Rezultatul este reducerea timpului necesar efectuarii comenzilor precum si optimizarea cantitatilor comandate. in plus ai rapoarte detaliate comparative pe diferite perioade de timp sau produse, controlul casierilor sial stocurilor etc.
  • Software management (Head Office): este o aplicatie completa si intuitiva, oferind multiple facilitati in gestionarea eficienta a cataloagelor de produse, a partenerilor si a preturilor de intrare / iesire intr-un lant de supermarketuri.

Urmatorul pas? Fa-ti o programare la „croitorul de solutii integrate”. Suna-ne la 0372.765.938 sau contacteaza-ne prin orice alta metoda care iti este la indemana, iar unul din expertii nostri iti va fi alaturi imediat.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Solutii Insule / Tonete / Chioscuri”